Ráday Múzeum Kecskemét

Információk a Ráday Múzeum újranyitásáról

A Ráday Múzeum 2020. július 1-től újra látogatható lesz. Módosított nyitvatartással hétfőtől-péntekig 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket. Szombaton és vasárnap előzetes időpont-egyeztetéssel lehet felkeresni múzeumunkat.

Kérjük látogatóinkat, hogy hozzanak magukkal maszkot, és a látogatás ideje alatt viseljék azt. Szükség esetén a pénztárunkban egyszer használatos maszkot vásárolhatnak is. Munkatársainkkal biztosítjuk vendégeink számára a kézfertőtlenítés lehetőségét.

Fokozott figyelmet fordítunk a tereink méretéhez engedélyezett látogató számra, a szellőztetésre és fertőtlenítésre. Kérjük, Önök is segítsék munkánkat, hangsúlyosan érvényesítve a régi “mindent a szemnek - semmit a kéznek” múzeumi szabályt.

A zavartalan látogatás érdekében lehetőségük van előzetesen időpontot foglalni, hogy semmiképpen ne kelljen várakozniuk, mert esetleg mások tartózkodnak a kiállítótérben. Kérjük, a biztonsági szabályokat ne vegyék rossz néven, ezek betartása közös érdekünk munkatársaink és látogatóink érdekében.

Jegyáraink változatlanok: felnőtt: 600 Ft diák, nyugdíjas, csoportos (10 fő felett), egyéb kedvezményes: 300 Ft, fotójegy: 500 Ft

Elérhetőségeink: Tel.: +36 76 486 226

E-mail: radaymuzeum.muzped [at] gmail.com

Információ Piros Ildikó előadására szóló jegyek visszaváltásáról

Megkezdődött Piros Ildikó elmaradt előadására szóló jegyek visszaváltása a Ráday Múzeum recepcióján.

Június 2-től (kedd) június 15-ig (hétfő) hétköznapokon, naponta 9-13 óra között között válthatják vissza jegyeiket. Ugyanebben az időszakban információért hívhatják a múzeum telefonszámát: +36 76 486 226

Szombat és vasárnap nincs mód a jegyek visszaváltására.

Kérjük, az információ megosztásával segítsék, hogy mindenkihez eljuthasson a hír. Köszönjük a segítségüket és a türelmüket

Járványügyi veszélyhelyzet

A járványügyi veszélyhelyzet miatt intézményünk továbbra is zárva tart. A további lépésekről rendszeresen tájékoztatjuk Önöket.

Piros Ildikó elmaradt előadásának jegyeit a meghirdetett dátumtól eltérően egy későbbi időponttól kezdődően váltjuk vissza. Erről pontos információt olvashatnak majd FB-oldalunkon és a múzeum weboldalán is.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.